Groei jouw Instagram met Reels

Maak in 5 dagen je eerste (of beste!) 5 Instagram Reels

Leer hoe je Reels inzet voor jouw bedrijf - meer bereik, meer volgers, meer zichtbaarheid.

Reels zijn meer dan dansjes of lypsynchen. Veel meer! Met inspiratie, creativiteit & vooral plezier gaan wij 5 dagen aan de slag en zul je versteld staan van wat je ontdekt!

Yes, ik doe mee!

Van vastlopen & frustratie...

Herken je dit?

FRUSTRATIE

Omdat je niet snapt hoe de functies in Reels werken en hoe het kan dat het er bij andere zo gemakkelijk eruit ziet.

TWIJFEL

Je weet niet zeker of wat je doet effect heeft en of je het op de goede manier gebruikt. Het moet toch effectiever kunnen?

COPY CAT SYNDROOM

Je doet na wat anderen doen. No shame in that. Maar je merkt ook dat het net niet past bij wat je wilt uitstralen en wie je bent.

...naar inspiratie & strategie!

ZIJ GINGEN JE VOOR :

Ik deed al maar wat met Reels, maar wist er niet genoeg over. De challenge bracht mij heel veel tips en inspiratie: dat kort juist goed is voor meer views, hoe je kan aftellen voor het filmpje start, hoe dingen zoals lypsynchs werken.

Het begon al met de e-mail vooraf met het werkboek - normaliter vind ik het lastig zulke info te lezen, maar dit was zo leuk gedaan dat ik het in 1 keer lekker ging weglezen, echt geweldig!
Door de live challenge kreeg ik veel nieuwe inspiratie, schop onder m’n kont, en ook meer volgers!

Mariska
online yogadocente & bodypositivity queen

Ik snapte er geen hout van: hoe plaats je tekst, welke liedjes gebruik je, audio, knippen plakken. Irritatie alom!
Tijdens de challenge ben ik met hulp van jouw opdrachten en e-book gaan DOEN! Van irritatie naar proberen en wegblijven van perfectie was key :) Nu draai ik mijn hand er bijna niet meer voor om. Reels maken is vooral heel erg leuk geworden! Kost me vaak nog wel tijd, maar het plezier zit er nu veel meer in. En mijn bereik is ook veel groter geworden door het plaatsen van reels.

Teuni
Yogadcoente & Lifestyle Coach, bekend van de Allerhande App

VIND JE EIGEN MANIER, ZET VIDEO BETER IN VOOR JOUW ZICHTBAARHEID

ONTRAFEL de magie van Reels & zichtbaarheid

en ontdek hoe jij klanten aantrekt door jezelf te zijn

LIVE TRAINING

Jij gaat grenzen verleggen

Loop je vast, durf je niet, ben je perfectionist? Snap je geen bal van de functies in Insta?
Daar gaan wij schwung en verandering in brengen! Ik geef je praktische toepasbare stappen en heel veel inspiratie zodat je straks met GEMAK en PLEZIER Reels gaat maken!
Deze training is LIVE: Ik ben jouw cheerleader. Ik zie je, ik help je, ik geef je een podium.


Nooit meer Toos Inspiratieloos

Altijd weten wat je moet posten

Wij gaan lekker CREATIEF worden en MAKEN! Met voorbeelden, inspiratie, ideeën en vooral heel veel pleizer en zelfbewustzijn.

Zodat je nooit meer twijfelt over wat je moet delen, maar je hebt al 1.000 opties in je hoofd & weet heel goed wat werkt in Reels (en wat niet). Van twijfelaar en copycat naar content die goed voelt bij jou en die klanten aantrekt!


SUPPORT & LIEFDE

Blij, niet meer bang!

5 hele concrete opdrachten inclusief voorbeeld Reels (voor zowel diensten als producten) die je met fun en gemak in actie brengen. De opdrachten zijn laagdrempelig en toch zo gek te maken als je maar wilt! Je krijgt een begeleidend werkboek met alle technische snufjes, uitleg, tutorials en checklijsten. Dit is actie in de tent, met een liefdevolle schop onder je kont!


OVER DE REELS TRAINING

Maak in 5 dagen jouw eerste 5 - of je beste 5 - Instagram Reels


Dit krijg je bij Regie over Reels:

DIY EDITIE

Een DIY training bomvol kennis, inspiratie, voorbeelden en praktische opdrachten

Ik geef jouw de allerleukste inspiratie, voorbeelden, en ideeën mee om direct om te zetten. Zo maak je 1 Reel per dag!

WEETJES & SNUFJES

Een stappenplan en gids

Met het werkboek krijg je kennis over de technische kant van Reels, functies binnen Instagram, en heel veel tips over wat werkt (of niet). Je hebt toegang tot tutorials én je hebt een checklijst die je helpt om je Reel beter zichtbaar te laten worden!

CONTENT STRUCTUUR

Meer dan een challenge!

Ik geef je concrete handvaten mee hoe je Reels kunt integreren in je Instagram plan. Je krijgt een DIY content kalender mee, met voorbeelden hoe vaak je wat moet posten, afhankelijk van de fase van jouw Instagram. Zo blij je ook na de training lekker aan de slag!

Deze zomer ga je stralen op Insta!

De DIY editie van deze training komt beschikbaar in...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

DIT ZEGGEN ANDEREN:

Ik snapte gewoon echt niet hoe Reels werken en waar mensen de inspiratie voor ideeën vandaan haalden. Tijdens de challenge heb ik met hele praktische tips geleerd hoe je een eenvoudige Reel maakt en dat je audio’s kunt opslaan om er je eigen Reels mee te maken. Super voor de inspiratie. Omdat we elke dag een hele concrete opdracht kregen, met voorbeelden van Malka erbij, werd ik echt aan de hand genomen en had ik binnen no time 5 echt leuke Reels.

Marleen
Ademcoach & Yogadocente

Ik bleef met de vraag zitten welke content je nu eigenlijk gebruikt om een reel te maken.
De challenge heeft me geleerd dat je zowat alles kan gebruiken, bijvoorbeeld tips of gewoon grappige dingen.
Nu zet ik mijn content veel makkelijker in een reel en verhoogt mijn bereik!

Jolien
Kinder- & Baby Yoga docente, Sensory Play & Grime voor kinderen

Vraag & antwoord!

Is er ook een live moment?

In de DIY editie van deze training zitten géén live momenten. Simpelweg omdat ik zelf met vakantie ben ;-)

Je krijgt alles in de vorm van een ebook. Voorbeelden en tutorials vind je in het ebook als linkjes.

Je kunt direct aan de slag!

Wat heb ik nodig?

Een Instagram account en je stoute schoenen, want we gaan grenzen verleggen!

Heb je een hele oude telefoon? Leen dan even van iemand een nieuewere zodat die je Reels aan kan en je gemakkelijk kunt filmen en editen in Instagram.

Je hebt geen extra apps oid nodig.

Ik raad je aan je account NIET op privé te zetten, en het beste werk je met een creator of business account. Maar je kunt altijd je accountvorm switchen zonder problemen.

Waar zijn Reels goed voor?

Reels zijn op dit moment hét content format op Instagram wat zorgt dat je veel meer mensen kunt bereiken met 1 mini korte stukje content - een Reel van 30 seconden of minder.

Je hebt op deze manier ineens toegang tot veel meer potentiële klanten!

Grijp deze kans dus.

Moet ik dansen of lypsynchen voor Reels?

Absoluut NIET.

Ik laat je zien wanneer het wel verstandig is en wanneer het onnodig is om in beeld te komen.

Ik laat je zien wat er allemaal kan BUITEN de gekke dansjes en lypsynchs om.

Zodat jij formaten voor Reels kunt ontwikkelen die heel erg passen bij jou, jouw doelgroep, en wat je wilt bereiken.

Klaar om te stralen?

De wereld van mensen bereiken met video wacht op jou! Wacht niet langer en claim plek:

Yes, ik doe mee! BAM!